Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخاطبین الف درباره یادداشتی با عنوان «دو پیشنهاد کلیدی برای حل مشکل تضمین دهی آمریکا در برجام» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید: 

*باید شرط بزارن اگه از برجام خارج بشید صددرصد بمب اتم میسازیم 

*ماندن یا نماندن امریکا یک مساله است اما مهمتر مساله رفع تحریم هاست که باید پیش شرط هر مذاکره باشد

*تنها دو راه تضمین هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1- بهبود جدی رابطه با آمریکا 2- ساخت بمب یا رسیدن به آستانه ساخت بمب

*هیچ کشوری به اندازه ژاپن از امریکا صدمه ندیده است حتی ما هم به اندازه ژاپن از امریکا صدمه ندیده ایم اما امروز امریکا یکی از بزرگترین شرکای تجاری ژاپن است و مضافا اینکه ژاپن با امریکا مراوده سیاسی نیز دارد امروز در دنیا در شکل واقعی ،کشورها دشمن هم نیستند بلکه رقیب هم هستند .دشمنان برای نابودی یکدیگر تلاش میکنند مانند امریکا و ایران اما امریکا و ژاپن دشمن هم نیستند بلکه رقیب همند و برای غلبه اقتصادی بر همدیگر تلاش میکنند

*بهترین تضمین تبدیل کردن ایران به یک بزرگره مالی مثل امارت و سنگاپور هست که نیازمند روابط خوب با غرب هست.

*فقط گفته می شود آمریکا باید تضمین دهد ، درباره چگونگی آن صحبت نمیشه ، چیزی را باید گرو بگذارد؟ قولی باید بدهد ؟ امضایی باید بکند ؟ چه کاری باید به عنوان تضمین انجام دهد ؟

*به نظر من باید برای این مشکل جریمه مالی برای شرکای غربی و راهکار دادگاه لاهه در برجام گنجانده شود همچنین مصوبه در سنا و کنگره آمریکا هم راهکار خوبی هست

*فقط ما باید روی پای خود بایستیم.سانتریفیوژهای پیشرفته را نگهداری کنیم بدون غنی سازی در ضمن اورانیوم ۶۰ درصد و ۲۰ در صد را در ایران و زیر نظر آژانس نگهداری کنیم.در این صورت آمریکا دفعه دیگه از بر جام خارج نمیشه چون میداند ما هم دستمان پر است.

*بهترین پیشنهاد اینکه آمریکا را درگیر سرمایه گذاری درایران باید کرددراین صورت سرمایه داران آمریکایی به عنوان اهرم فشار نمی گذارند با تغییر دولت سرمایه شان از دست برود.

*هیچ کسی نمیتواند به ما تضمین واقعی دهد. چه دوست، چه غیردوست. این مهم، بارها ثابت شده است. بهترین تضمین، الآن دست خود ماست. سطح غنی سازی + مقدار اورانیوم غنی شده، تا هنگام توافق مجدد(هر چقدر که تا آن تاریخ غنی شده است) تضمین لازم و عامل بازدارندگی ما خواهد بود.

*90% نفت کشورهاي حوزه خليج فارس به چين و هند و خاور دور صادر ميشود . چينيها هم سر نفت با کسي شوخي ندارن ، اروپا نفتشو به راحتي ميتونه از روسيه و آمريکا تامين کنه . آمريکا هم خودش صادرکننده نفت شده و ديگه نيازي به نفت خاورميانه نداره . اگر هم نفت بخواد از کانادا و مکزيک وارد ميکنه

*فقط یک تضمین وجود دارد باقری کنی نماینده ایران با این شرط برگشت به برجام را امضا کند که هر کشوری از تعهدات خود در قبال ایران تخطی کرد بلافاصله ایران تمام تعهدات خود را کنار می گذارد وکسی حق اعتراض ندارد .

*بنظرمن اگربمب اتم نداشته باشیم همون موقع که برجام راامضاکردیم باختیم .ایران برای برون رفت ازاین مشکل جندصدساله بایدبایدبایدبمب اتم بسازد.وگرنه بهانه دیگری پیدامیکنند.وملت راهم یه جوری قانع کنیم.دیگه ازجنگ بدترنمیتونه باشه

*(پاسخ به کامنت بالا)مگر کره شمالی بمب اتم دارد غلطی کرده است؟!!! منزوی ترین کشور جهان است. بمب اتم فقط در مقابل حمله نظامی بازدارندگی دارد. در حالی که الان قشار اقتصادی از حمله نظامی موثر تر است. قبل از نوشتن کمی فکر کنید

***

«آقای«نوروزی» با احساسات جریحه دار شده شوخی نمی کنند!»عنوان یکی از مطالب پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید:

*من از هموطنان محترم سوال میکنم ایا اگر شخصی که شخصیت حقوقی داره یعنی مسولیت داره اینگونه با این ادبیات سخیف که من کشتم و کسی هم کاری نمیتونه کنه صحبت میکرد واقعا چه واکنشی صورت میگرفت هم از طرف مسولین هم از طرف مردم باور بفرمایید کمترین عکس العمل استعفای اون شخص بود و پاسخگوییش بابت این بی نزاکتی و تحریک کردن یک جامعه ایی که واقعا دیگه حالاشون از این همه گرونیو بلاتکلیفی خرابه شما باید پاسخگو باشی برادر که چرا وضعیت مردمت اینجوری نه اینکه تازه شاخو شونه بکشی

*دو چیز طیره عقل است : دم فرو بستن به وقت سخن گفتن و سخن گفتن به وقت خاموشی . این آقا سخن نمی گفت بهتر بود .

*چرا هیچ دادگاهی برای رسیدگی به کشته شدن هموطنانمان در ایران برگزار نشد ؟ یعنی در کشته شدن این افراد هیچ مسئولی نباید پاسخگو باشد؟

*در آبان ماه نود وهشت در محله ى ما حتى يكدونه بانك سالم نمانده تمام دستگاههاى خود پرداز شكسته شده بود تمام فروشگاههاى زنجيره اى غارت شده بود حتى فرزند من كه با سرويس از مدرسه بر مى گشت مورد حمله چند نفر با قمه قرار گرفته بود كه با التماس راننده سرويس رَها شده بودند كاملا مشخص بود كه هدفشون ايجاد رعب وحشت بوجود آوردن نا امنى بود من بعنوان يك ايرانى كه از وضع موجود كشور رضايت كامل ندارم يك سوْال دارم كه با چنين افرادى كه اين چنين بى محابا قصد بر هم زدن امنيت جامعه را دارند چه بايد كرد ؟

*آقاي نوروزي ملتفت باشند ، خودشان « يك نفر » نيستند ، بلكه ايشان يك « قشر » هستند ، قشر روحانيت ... بايد ملاحظه قشر را نمود . همچنان كه معلمان هم يك قشرند، طبيبان هم يك قشرند ، اساتيد دانشگاه هم يك قشرند !! به نظرم روحانيون ، معلمان و اساتيد دانشگاه بايد خيلي ملتفت باشند كه نتيجه گفتار و كردار و عملكردشان تنها به حساب شخصي شان محاسبه نخواهد شد بلكه مردم به حساب قشرشان خواهند گذاشت ، اين است كه جناب نوروزي در كسوت روحانيت توجه داشته باشند كه يك شخص و يك فرد نيستند ، بلكه ايشان از قشر روحانيت به حساب مي آيند و روحانيت هم از قرن ها پيش بوده و هست و قرن هاي آينده هم خواهد بود !!

*حوداث ابان ماه 98 بدلیل بی تدبیری و بی برنامگی دولت و وزیر نفت بود زنگنه با عجله و بی برنامه طرح افزایش قیمت بنزین را اجرا کرد که 1500 هزار میلیارد تومان به اموال عمومی خسارت وارد شد و عده ای بیگناه کشته شدند محاکمه و مجازات ایشان یک مطالبه عمومی است.

*ایشان، نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس است. قبلا هم صحبت هایی در مورد هواپیمای اوکراینی و دوربین های مداربسته اوین داشته اند. ببینید چقدر باید دنیا وارونه باشد که مسئولی در چنین موقعیتی چنین صحبتهایی کند. یعنی انگار آخرین فردی که در کل کشور باید در مجلس باشد ایشان است.

***

مطلبی با عنوان «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی؛ آیا مسئله اساسی این است؟» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*در هيچ كشوري اينقدر در مورد يارانه وارز ترجيحي وطبقه هاي مختلف اجتماعي بحث نميشود در حاليكه دولت براي محرومين جامعه حمايتهاي كافي را اعمال نمي كند مي خواهد با افزايش قيمت كالاهاي اساسي از انها حمايت كند وواقعا اين اقدام نابود كردن ٦٠ميليون نفر كه زير خط فقرند ميشود البته اين قشر عظيم ساكت هم نخواهند نشست

*کارهای اقتصادیمون هم مثل پروژه های عمرانی ملی میمونه یک پی کنده میشه به یک هدفه دیگه اخر سر ده سال خالی میمونه بعدش کلا قضیه عوض میشه یا پرش میکنن یا اصلا کلا یه چیز دیگه در میاد اونم با نازل ترین کیفیت

*دولت به جای ارایه لایحه ۲ فوریتی حذف ارز ۴۲۰۰ تومنی از ارزاق و معیشت مردم بی بضاعت ؛ لایحه دوفوریتی حذف حقوق های نجومی رو از نجومی بگیران مرفه بی درد رو به مجلس بفرسته

*همینطور تیشه به ریشه ارزش پول ملی میزنند. مشکل اصلی تورم در کشور بی ارزش شدن هر چه بیشتر ریال است نه نکات دیگر. برای محار تورم باید ارزش ریال در مقابل ارزهای دیگر بالا برود. با حذف ارز 4200 یک تورم بزرگ دیگر در انتظار خواهد بود. بعددوباره چاپ اسکناس بدونه پشتوانه و باز تورم بعدی و همینطور این چرخه میره جلو. مثل تا بحال.

*اقتصاد کشور ما نشان داده که نمی تواند آزاد باشد لذا بهترین شیوه برای اداره اقتصاد کشور همان اداره کشور با اقتصاد دولتی و کمک اقتصاد بخش تعاون می باشد بخش آزاد اقتصاد به جز سرقت منابع ملت کاری انجام نمی دهد

*تا دامادها منصوب می شوند، چیزی درست نمی شود.

*تمامی دلایل انجام اینگونه تصمیمات اقتصادی این است که مسئولین معتقدند که گران شدن کالاها تنها در یکی دو ماه اول سروصدا ایجاد میکند. چنانچه بتوان مردم را در این مدت کوتاه با وعده و عید و مقداری پول یارانه راضی نگه داشت، دیگر مشکل حل شده و همانند دوره احمدی نژاد و روحانی هر چقدر هم که هزینه ها بالا برود، دیگر با اعتراضات اساسی روبه رو نخواهیم شد.

*این همه انتقاد از ارز 4200 تومانی آقای جهانگیری شد و آنرا عامل بدبختی مردم دانستند و حالا آنرا به بهانه افزایش نیافتن قیمتهای کالاهای اساسی حذف نکردند... خدایا از این همه سیاسی کاری و جناح بازی خسته و بیزاریم..

*اگر همان اوایل به جای دادن ارز 4200 که اقتصاد را خراب کرد و نصف پول ها بر باد رفت و یا خارج شد از کشور و دستکاری نمی کردن با این ارز الان بازار آزاد کمتر می بود هیچ تورم هم کمتر می بود و می توانستند برای اقشار ضعیف سوبسید بدهند تا فشار کمتری وارد شود و الان هم به خاطر آن سیاست غلط دچار تناقض هستند که آیا تبعات اجتماعی دارد یا نه

*دولت نمیتواند از مسولیت پرداخت یارانه شانه خالی کند!!حتی کشورهای پیشرفته هم برای کالاهای اساسی مردمشان یارانه پرداخت میکنندتاکنترل این بازار به دست سودجویان نیفتد...اما درمورد سایر موارد باید گفت زمانی دولت میتواند یارانه ها را قطع کند که قبل از آن میزان ریال دستمزدها را با میانگین دستمزدهای کشورهای منطقه معادل سازی نماید.هرگونه اقدام غیر از این یعنی فرار مسئولین کشور از مسئولیت.

منبع: الف

کلیدواژه: حذف ارز بمب اتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۹۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها

به نقل از خبرگزاری افه، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در مراسمی در کاراکاس به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: ما در این دوره چهار ماهه (بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴/ اوایل دی تا اوایل اردیبهشت)، بیش از دو میلیارد دلار ضرر داشتیم.

مادورو با رد «باج‌خواهی دائمی امپراتوری آمریکای شمالی»، مخالفان دولت از جناح «راست افراطی» از جمله ماریا کورینا ماچادو رهبر اپوزیسیون را متهم کرد که اعمال «تحریم‌های جدید» علیه شرکت نفت دولتی این کشور (Pdvsa) را از دولت آمریکا خواستار شده‌اند.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با این حال اطمینان داد که «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت این کشور را متوقف کند؛ رشدی که هر چند «با سرعت کمتر» از حد انتظار، در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ «حفظ شد».

در این راستا، مادورو پیش‌بینی کرد این کشور با اتکا به «تلاش‌های خود»، سال ۲۰۲۴ را با تولید نفت یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بست که در مقایسه با ۸۷۴ هزار بشکه در روز، در مارس گذشته (اسفند- فروردین)، افزایش ۳۷.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین افزود که در این کشور «الگوی اقتصادی متنوع و جدیدی متولد شده است که رشد آن را تضمین می‌کند» و «به تحریم‌ها و مجوز‌های ایالات متحده وابسته نیست»، که «در نظر دارد یک مدل استعمارگری را تحمیل کند».

دولت آمریکا به تازگی (۱۷ آوریل/ ۲۹ فروردین) اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های لغو شده بر نفت و گاز ونزوئلا را دوباره فعال می‌کند. این تصمیم واشنگتن پس از متهم کردن رئیس جمهوری ونزوئلا به عمل نکردن به تعهد‌های انتخاباتی خود با رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو نماینده مخالفان اتخاذ شد.

به این ترتیب، مجوز عمومی ۴۴ (Licencia General ۴۴) که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا صادر شده بود و به مدت شش ماه به کاراکاس اجازه داده بود تا نفت و گاز خود را در بازار‌های بین‌المللی به فروش برساند، از روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل/ ۳۰ فروردین) منقضی شد. شرکت‌هایی که تحت تاثیر این لغو معافیت از تحریم‌ها قرار می‌گیرند، تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) فرصت خواهند داشت تا عملیات‌های خود را به پایان برسانند.

همچنین شرکت‌هایی که می‌خواهند همچنان با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) معامله انجام دهند، نیاز به مجوز انفرادی از خزانه‌داری ایالات متحده دارند تا به صورت موردی ارزیابی شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در انتقاد از تصمیم واشنگتن مبنی بر تمدید مجدد تحریم‌ها علیه کاراکاس، دولت آمریکا را متهم کرد که به تعهد‌های مربوط به لغو «همه تحریم‌های جنایتکارانه» اعمال شده علیه این کشور حوزه کارائیب عمل نکرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!