Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت:‌ آنهایی که در حوادث آبان ۹۸ در زمینه اطلاع‌رسانی به مردم درباره سهمیه‌بندی بنزین، سوءتدبیر و سوءمدیریت داشتند باید در محاکم قضایی پاسخگو باشند.

به گزارش مشرق، علی بابایی‌کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به سالگرد فتنه بنزینی سال ۹۸ گفت: آنچه در ۲۴ آبان ۹۸ و به دنبال افزایش قیمت بنزین در کشور اتفاق افتاد و آشوب‌های خیابانی را به دنبال داشت با اقدام کاملاً مدیریت شده و در ادامه در امتداد فتنه ۸۸ در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: آبان ۹۸ و آبان ۱۴۰۰ از چه جنسی هستند؟

وی افزود: آنهایی که در آبان ۹۸ سوءتدبیر و سوءمدیریت داشتند و باعث آشوب‌های خیابانی در کشور شدند باید در محاکم قضایی پاسخگو باشند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما در ابتدای ماه جاری هم شاهد هک شدن سامانه کارت سوخت و به طور کل سیستم سوخت‌رسانی در کشور بودیم اما با مدیریت خوب دولت و اطلاع‌رسانی به موقع به مردم کار در فضای آرام پیش رفت و در عرض چند ساعت کار به روال عادی بازگشت.

بابایی خاطرنشان کرد:‌ در سال ۹۸ و در ماجرای افزایش قیمت بنزین و فتنه بنزینی عده‌ای از قبل برنامه‌ریزی‌هایی داشتند و عامدانه می‌خواستند کشور را به آشوب بکشند و متأسفانه مجلس قبل هم در برابر این مسائل خیلی سکوت کرد و با وجود اینکه عناصر اصلی مجلس قبل در جریان موضوع افزایش قیمت بنزین بودند اما به موقع عمل نکردند.

وی افزود: یکی از استراتژی‌های دولت و مجلس قبل این بود که مردم و نظام را در مقابل هم قرار دهند که متأسفانه خسارات زیادی هم به کشور زدند.

 نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: شرایط آن موقع کشور اقتضا می‌کرد دولت و مجلس به میدان بیایند و مسئولیت قبول کنند و مسائل را صادقانه و شفاف با مردم در میان بگذارند. هرجا مسئولین با مردم صادق بوده‌اند مردم با آنها همراهی کرده‌اند و مردم زمانی که از مسئولین بی‌صداقتی می‌بینند حاضر به همراهی با مسئولان نمی‌شوند.

بابایی خاطرنشان کرد: از رئیس و کمیسیون‌های تخصصی مجلس یازدهم می‌خواهم تا یک کمیته حقیقت‌یاب برای بررسی مسائل و عوامل پشت‌پرده فتنه بنزینی سال ۹۸ تشکیل شود و موضوع را به طور جد مورد رسیدگی قرار دهد. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو مجلس شورای اسلامی علی بابایی کارنامی کمیسیون اجتماعی مجلس دولت مجلس کمیته حقیقت یاب مجلس یازدهم آبان ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در سال 1992، اولین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. در ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

اولین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» اولین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

اولین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

اولین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

در سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلیس جمهوری اسلامی ایران مفتخر به حمایت مردم عزیز است
  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • پیگیری استقرار اداره ثبت اسناد و املاک در بشاگرد
  • تشکیل ۱۲ کمیته فرهنگی برای برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی ها در البرز
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست