Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، علی بزرگخو، نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که با حضور رئیس جمهور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، به بیان نظرات و نقدهای خود در رابطه با عملکرد دولت سیزدهم پرداخت. 

بزرگخو در این مراسم گفت: انقلاب خمینی کبیر حاصل خواست ملت مستضعف ایران در مقابل جور استبداد داخلی و ظلم استکبار خارجی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملتی که پس از صدها سال استضعاف فکری، با ندای خمینی کبیر از خواب بیدار شد و پرچم‌دار الله‌اکبر در جهان گشت. امام امت با نگاهی نوین به مردم، آن‌ها را، ولی نعمتان خود خطاب می‌کرد و با صراحت خواست مردم را بر هر چیزی ارجح می‌دانست.

مردم همه چیز انقلاب بودند و جمهوریت منش انقلابیون بود. انقلاب اسلامی منجر به ظهور طبقه‌ی حاکمان مردمی در جهت گسترش مردم سالاری و جمهوریت گشت. 

وی افزود: اما همزمان با آن، فسیل‌های خسته از انقلاب نیز شروع به رشد کردند. طبقه‌ی از مسیربرگشته‌ای که کم‌کم به تمام آرمان‌های انقلاب و مردم پشت کرد و رو به استفاده ابزاری از مردم آورد. طبقه‌ی سازماندهی شده در دولت سازندگی و ارائه‌داده‌شده در دولت اصلاحات. طبقه‌ای با انگیزه‌ها و ابزارهای لیبرال که مردم را از تمام معادلات حذف می‌کرد و تازه پس از آن در پستوهای سیاه سیاسی برای چپاول ملت برنامه ریزی می‌کرد، طبقه‌ای که ابزارهای شبه لیبرالی مثل خصوصی‌سازی را برای اقتصاد ایران تجویز می‌کرد، اما هدفش نه کوچک‌سازی دولت بلکه بزرگ کردن دست‌های دولت برای چپاول بیشتر مستضعفان بود.

امروز نیز این طبقه در سکوت خبری پس از ۸ سال سازماندهی تشکیلاتی با منابع حاکمیتی در دولت قبل، به دنبال فرصت‌های جدید می‌گردد. از قضا یکی از پایگاه‌های تئوریزاسیون چپاول ملت، همین دانشکده اقتصاد شریف است. در اتاق‌های فکرشان تصمیم گرفتند مردم را با شوک بنزینی رام خود کنند. 

وی ادامه داد: امروز پادوهای سیاسی این طبقه‌ی اشرافی با پررویی تمام وضع موجود را نتیجه مقاومت ملت شریف ایران معرفی می‌کنند، در حالی که خود نه تنها بخشی از مسئله بلکه تقریبا تمام مسئله هستند. اتفاقا حوادث آبان ۹۸ نتیجه بستن دستبند بنفش و مانور سیاسی و کشیدن جیغ بنفش توسط همین‌ها بود. 

جناب آقای رئیسی! 
مبادا تسلیم درخواست‌های ذلت‌آمیز آن‌ها شوید! اگر قرار بود سازش نتیجه دهد تا امروز نتیجه می‌داد و با شکست آن ایده باید گفت تنها راه حل، مقاومت حاکمیت و مردم تومان با هم است. 

مردم ایران به اندازه کافی تاوان خیانت این جماعت گلابی دوست، خواهد از راست یا چپ باشد را داده است. دوره قبل را عرض می‌کنم. مبادا با آدرس غلطشان تصور کنید مقاومت مسئله‌ی مردم است! خیر! بلکه تنهایی مقاومت کردن مسئله‌ی مردم است. این که آن‌ها زندگی‌شان در لابه‌لای کوخ و این‌ها مرگشان هم در استخر کاخشان باشد، مسئله‌ی مردم است. از این جهت است که می‌گوییم اساسا این طبقه وجودش خود مسئله است و به نظر ما مهم‌ترین ماموریت شما در دولت جدید برچیدن بساط همین جماعت است. 

آن‌ها به دنبال محدودسازی مردم هستند پس شما باید به دنبال مردم سالاری باشید. آن‌ها به دنبال اقتصاد مردم سوار هستند پس شما باید به دنبال اقتصاد مردم نهاد باشید. آن‌ها هرگونه سرکوب را بر خود مباح بلکه واجب می‌دانند پس شما باید به دنبال ایجاد بستر بروز آزادی‌های اجتماعی باشید. 

تمرکزگرایی افراطی در امکانات برایشان بهشت است و ظهور و بروز مردم برایشان جهنم، پس آقای رئیسی خواهش می‌کنم ایران را برایشان جهنم کنید. امروز بازگشت به سمت مردم نه عنصری دل بخواهی که صرفا اوضاع را بهتر کند، بلکه طبق کلام امامین انقلاب، واجبی است که با اساس نظام مقدس گره خورده است. البته که تحقق دولت مردمی که با حذف طبقه‌ی فسیل‌ها همراه خواهد بود، صرفا به معنای در میان مردم بودن و چشیدن درد مردم نیست. تمام ظرفیت‌های دولت باید در خدمت ایجاد تشکیلات مردمی عظیم در جهت اصلاح امور چه در ابعاد تصمیم گیری و چه در ابعاد اجرا، باشد. به عبارتی دولت هم باید با نظر مردم اداره شود یعنی مردم سالار باشد و هم باید مبتنی بر توان مردم اداره شود یعنی مردم نهاد باشد و این مهم فقط با تغییر ریل کلی امکان‌پذیر است. 

اما جناب آقای رئیسی! 
تغییر ریل نیاز به وحدت گفتمانی دارد، مردم نباید حس کنند ترکیب تیم دولت، ترکیبی ناهمگون است. البته که متاسفانه باید گفت مثلا در بخش اقتصادی، ترکیب تیم دولت ترکیبی شتر-گاو-پلنگ است! آقای رئیسی مواضب باشید این ناهمخوانی‌ها کار دستتان ندهد. 

جناب آقای رئیسی! 
تغییر ریل نیاز به اقتدار در تصمیم گیری دارد. دولت محل تصمیم و اجرا است. نمی‌شود که امروز تصمیمی بگیریم و فردا با چند حرف مخالف به کلی از موضع خود عقب بکشیم و آن تصمیم را لغو کنیم. این یعنی یا تصمیمتان عجولانه بوده یا اقتدار لازم در عمل را نداشته‌اید. عملی که متاسفانه بارها از دولت شما سر زده است. 

جناب آقای رئیسی! 
تغییر ریل نیازمند ساده زیستی در تمام مجموعه دولت است، ویژگی‌ای که در بسیاری از اعضای کابینه‌ی شما دیده نمی‌شود. 

در پایان نیز بگویم که این نکات تماما پیش نیازهای تحقق دولت مردمی است، پس امید به روزی که جهت تحقق شعارها این نارسایی‌ها رفع گردد. 
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

کد خبر 641743 برچسب‌ها حوادث آبان 98 سید ابراهیم رئیسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حوادث آبان 98 سید ابراهیم رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۵۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟

نماینده تبریز در مجلس در خصوص قرارداد شهرداری تهران با چین گفت: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد.

روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • اظهارات رئیسی درباره انتخابات مرحله دوم مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند